PROMTI. RAPIZI. COMPETITIVI

EXISTA UN DRUM CARE INTOTDEAUNA VA FI CEL MAI RAPID

Romexped Group este o societate cu capital privat ce efectueaza transporturi internationale de marfuri pentru import/export si tranzit, in trafic rutier feroviar, aerian, fluvial si maritim.

AM MARFA DE TRANSPORTAT

  Transportul Aerian

  Romexped este alegerea cea mai buna pentru expedierea marfurilor prin diferite metode, inclusiv cele aeriene. Reteaua noastra de transport acopera intregul glob, avand parteneri si colaboratori indiferent de locatie. Oferim transport aerian prin cele mai puternice linii aeriene, folosind la maxim serviciile disponibile pentru a ne asigura ca marfa ajunge in timp util la destinatie. 

  Prin colaborarea cu cele mai mari noduri aeriene ne asiguram ca avem posibilitatea de a expedia rapid marfa de orice marime si greutate, oferind posibilitatea de transport intr-un timp record. Oferim acces la transportul in regim charter, dar si in regim de consolidare. Oferta noastra propune solutii pentru completarea lantului logistic al afacerii Dumneavoastra, bazandu-se pe eficienta maxima.

  Romexped ofera serviciul de transport aerian pentru diferite tipuri de marfuri, printre care:

  – Echipamente si masinarii (aeronautice, automotive, securitate, medicale, educationale, industriale etc.)

  – Medicamente, solutii farmaceutice, suplimente si vitamin

  – Materiale si produse perisabile

  – Masini si motociclete

  – Marfuri personale, mobilier, bagaje etc.

  Beneficiile transportului aerian:

  Planificarea unui transport aerian poate parea un proces dificil, insa experienta noastra vine ca principal avantaj pentru clienti. Transportul aerian ofera o serie de beneficii, printre care:

  – Posibilitatea expedierii marfurilor catre diferite destinatii internationale

  – Siguranta si promptitudine

  – Monitorizare si planificare a transportului

  – Colaborarea cu parteneri de incredere

  – Urmarirea livrarii prin intermediul platformelor online

  – Perioada de tranzit transparenta 

  – Asistenta profesionala pentru serviciile vamale 

  Expediere directa

  Transportul aerian ofera posibilitatea trimiterii marfurilor direct la destinatie, beneficiind astfel de un timp redus (cel mai frecvent de 1-2 zile) pentru livrare. Transportul aerian este cel mai rapid mijloc de transport, fiindca nu tine cont de restrictii de trafic (cu exceptia conditiilor meteo nefavorabile). 

  Transport in regim charter

  Transportul in regim charter reprezinta o intelegere intre furnizorul de transport aerian si firma ce inchiriaza aeronava. Acest serviciu il oferim in conditiile in care se doreste un pachet de servicii limitat, unde intreaga aeronava este dedicata unui singur client, indiferent daca se opteaza pentru transport de persoane sau de marfuri. Prin transportul in regim charter va putem asigura ca aveti discretie si siguranta.

  Romexped pentru transport aerian

  Traim in secolul vitezei, unde fiecare minut conteaza. Transportul aerian este solutia cea mai buna pentru expedierea marfurilor urgente, ce necesita livrare intr-un timp record. Transportul rutier ofera de asemenea diferite avantaje si este serviciul cel mai des folosit de clientii Romexped, insa oferim solutii de transport aerian si pentru clientii ce isi doresc promptitudine, calitate si rapiditate in livrare. Aceste servicii sunt fiabile, rapide si eficiente, Romexped oferind solutii complete pentru ca marfa sa fie livrata in conditii optime. Cu noi transportul ajunge la destinatie in siguranta, cu ajutorul partenerilor din diferite companii aeriene ce acopera destinatii de pe intreg globul. Indiferent de nevoile clientilor, noi putem gasi o solutie pentru a ne asigura ca beneficiate de un transport rapid in limita bugetului de care dispuneti. 

  Serviciile pe care le oferim pentru transportul aerian acopera:

  – Import si export in orice destinatie de pe glob

  – Formalitati vamale

  – Asigurari pentru marfa transportata

  – Servicii auxiliare