DESPRE NOI

Peste 30 de ani experienta

Romexped Group este o societate internațională de top în domeniul transportului de marfă, specializată în transportul şi logistica mărfurilor la nivel global. Înfiintata în 1993, societatea s-a dezvoltat, devenind partener de încredere pentru numeroase companii, indiferent de mărimea acestora, oferind solutîi personalizate care răspund nevoilor lor unice.

{

Ca partener de încredere pentru numeroase companii ne asumăm angajamentul de a ne îndeplini promisiunile și de a presta servicii excelente clienţilor noștri indiferent de mărimea acestora.

Acordăm timp şi atenţie provocărilor unice cu care se confruntă fiecare client și colaborăm îndeaproape cu aceştia pentru a oferi soluții personalizate, bazate pe rezultate, și care îndeplinesc nevoile sau cerințele lor specifice.

Servicii

Romexped Group ofera servicii logistice complete si economice, care va permit sa aduceti plus-valoare afacerii dumneavoastra.

Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii, inclusiv servicii de transporturi rutiere, transporturi aeriene si maritime de marfa, transporturi rutiere specializate si agabaritice, transporturi de marfa la temperatura controlata, transporturi intermodale, depozitare si distributie, comisionare vamala.

Reteaua noastra de transport

Romexped Group are o retea mondiala de parteneri pe pietele principale din Europa, Asia, Africa si America, ceea ce ne permite sa oferim clientilor nostri servicii de expediere de marfa rapide si fiabile.

Am pus bazele unor aliante strategice cu transportatori de top, ceea ce ne da posibilitatea de a oferi preturi competitive si optiuni de transport adaptabile.

Sustenabilitate

La Romexped Group, ne mândrim cu angajamentul fata de excelenta si capacitatea noastra de a oferi solutii personalizate pentru a satisface nevoile unice ale clientilor nostri.

Cu reteaua noastra globala, tehnologia avansata si preocuparea pentru sustenabilitate, suntem bine pozitionati pentru a ajuta societatile sa se orienteze în lumea complexa a logisticii si transporturilor internationale.

Acreditare

Acreditarile si certificarile pe care le detinem sunt o dovada a fiabilitatii si angajamentului nostru de a oferi servicii de calitate exceptionala.

Angajamentul nostru fata de excelenta se reflecta în sistemul de management al calitatii ISO 9001:2015, implementat si aprobat de Lloyd’s Register Quality Assurance.

Aceasta certificare garanteaza faptul ca mentinem procese riguroase de control al calitatii, monitorizam si îmbunatatim continuu performantele si respectam toate normele si standardele aplicabile.