PROMPTI. RAPIZI. COMPETITIVI

EXISTA UN DRUM CARE INTOTDEAUNA VA FI CEL MAI RAPID

Transportul Special

In functie de solicitarile clientilor, Romexped poate organiza transporturi de marfuri considerate speciale prin natura si caracteristicile lor. Astfel de transporturi sunt marfurile cu gabarit depasit (cunoscute drept agabaritice) si marfurile periculoase (ADR). Transporturile rutiere speciale au nevoie de conditii speciale de transport, avand in vedere diferite limitari de tonaj, restrictii si autorizatii specifice, ce nu sunt un element foarte cunoscut de catre expeditori sau destinatari. Societatea noastra ofera servicii complete de logistica pentru transportul acestor marfuri, asigurandu-ne ca marfurile sunt livrate in siguranta si in termenul dorit. 

Transport Marfuri Agabaritice

Romexped este un partener de incredere pentru transportul agabaritic intern si international, indiferent de destinatie. Serviciile noastre de transport agabaritic va pun la dispozitie camioane specializate, cu destinatie pentru marfuri de lungime maxima 40 metri, latime maxima 8 metri, greutate maxima de 250 tone si inaltime maxima de 4.5 metri. 

Va putem asigura transportul prin remorci cu mai multe axe sau cu trailere modulare, create special pentru transport agabaritic. Toate proiectele logistice vor fi insotite de truse ADR, iar soferii delegati pentru transport vor avea toata documentatia necesara pentru livrarea unui astfel de transport. 

Serviciile Romexped sunt ideale pentru transportul marfurilor din domeniul industrial, agricol, de constructii, precum si pentru transportul generatoarelor, instalatiilor eoliene, motoarelor de mari dimensiuni, structurilor metalice si ale altor tipuri de marfuri agabaritice. Oferim support tehnic si logistic pe intreaga durata a operatiunii, pastrand o stransa legatura cu partenerii pentru a ne asigura ca marfa Dumneavoastra va ajunge in timp util si in conditii de maxima siguranta la destinatie.

Transport Marfuri Periculoase – ADR

Romexped organizeaza la cerere transporturi speciale, de marfuri periculoase in special in varianta auto, dar si containerizat (in modurile prezentate auto, feroviar si maritim). Transporturile de marfuri periculoase necesita o atentie deosebita atat la ambalarea marfii in vederea prezentarii la transport dar si in intocmirea documentelor aferente astfel incat transportul sa se poata derula in buna regula, fara intreruperi.

Transportul marfurilor periculoase este un proces special comparativ cu transportul standard de transport rutier, datorita faptului ca natura materialelor urmeaza conditii speciale de transport si depozitare. Restrictiile speciale existente pe drumurile internationale reprezinta un impediment pentru anumite transporturi. Totusi, experienta firmei noastre ne recomanda ca partener de incredere, din moment ce putem asigura intreg transportul in conditii sigure, urmarind in timp real intreg procesul logistic si siguranta marfurilor. Romexped asigura transportul prin camioane dotate cu trusa ADR, conduse de soferi cu experienta si cu atestate valide pentru transportul marfurilor periculoase.