PROMTI. RAPIZI. COMPETITIVI

EXISTA UN DRUM CARE INTOTDEAUNA VA FI CEL MAI RAPID

Romexped Group este o societate cu capital privat ce efectueaza transporturi internationale de marfuri pentru import/export si tranzit, in trafic rutier feroviar, aerian, fluvial si maritim.

AM MARFA DE TRANSPORTAT

  Transport Rutier

  Transportul rutier este cel mai utilizat mijloc de transport al marfurilor, datorita posibilitatii de livrare la orice destinatie din intreaga lume. Romexped detine o retea complexa de parteneriate cu diferiti furnizori si clienti din intreaga lume, reusind sa ofere solutii pentru orice proiect de logistica ce necesita transportul marfurilor. Desi oferim si servicii de transport de natura mai diferita (naval, feroviar si aerian), transportul rutier este cel mai accesibil datorita infrastructurii dezvoltate, din moment ce exista acces inca de la adresa de incarcare pana la cea de descarcare.

  Prin reteaua sa, Romexped ofera solutii de transporturi rutiere de marfa cu camioane cu prelata cu capacitate de 20 tone pe diferite trasee rutiere, atat la export cat si la import. De asemenea, pentru marfurile perisabile sau ce necesita un control termic deosebit, putem asigura transportul marfurilor folosind camioane cu remorca frigorifica, oferind garantia mentinerii temperaturii de-a lungul intregului proces logistic. Indiferent de natura marfurilor pe care doriti sa le expediati, Romexped va ofera solutia potrivita, incadrata intr-un buget rezonabil.

  Pentru expedierea urgenta a marfurilor Dumneavoastra, Romexped va poate pune la dispozitie camioane pregatite pentru incarcarea marfii la orice adresa indicata din Romania sau din alte puncte de incarcare localizate oriunde in Europa. Monitorizarea transportului se poate face direct pe intreg procesul de transport, de la incarcarea marfurilor si pana la livrare. Astfel, prin serviciile Romexped va asiguram ca marfa este transportata in cele mai bune conditii si in termenul necesar la destinatie, oferindu-va suport in orice situatie.

  Romexped este un partener de incredere pentru transporturile de volum ridicat, iar in cazul in care se doreste un transport voluminous putem oferi camioane de tip “jumbo” sau “mega”, pentru a putea asigura transportul de marfa de care aveti nevoie. Societatea noastra trateaza cu profesionalism fiecare cerere de oferta si solicitare de colaborare, avand un portofoliu vast de parteneri si clienti de incredere, precum si oferte de pret avantajoase si solutii pentru orice tip de transport. 

  Prin serviciul nostru logistic puteti primi informatii in timp real privind stadiul transportului, localizarea camioanelor si starea traseelor rutiere din Europa. Mai mult, va putem asigura ridicarea transportului din orice punct rutier din Europa, din moment ce camioanele partenerilor nostri sunt disponibile in orice moment si orice locatie internationala.

  Romexped Group pune la dispozitie cu maxima promptitudine camioane complet echipate pentru trafic international de marfa in sistem “door-to-door” (din poarta in poarta) in regim de import, export si tranzit in relatie cu majoritatea tarilor europene. Serviciile noastre acopera intreg procesul logistic, de la planificarea transportului, pregatirea documentatiei specifice, stabilirea termenului de livrare, efectuarea programarilor pentru incarcare si descarcare, precum si alte servicii anexe precum monitorizarea transportului si asigurarea procedurilor vamale.

  Camioane, incarcare completa

  Prin reteaua extinsa de parteneri, Romexped ofera solutii de transport rutier de marfa cu camioane de capacitate si volum ridicat pentru orice destinatie nationala si internationala, atat pentru export si import. Romexped ofera solutii logistice complete pentru transportul in siguranta a marfurilor Dumneavoastra, folosind camioane adaptate marfurilor, indiferent daca aveti nevoie de o remorca cu prelata pentru descarcare laterala sau de un camion frigorific pentru pastrarea marfurilor la temperaturi controlate pe toata durata transportului. Capacitatea camioanelor poate fi umpluta la maxim, asigurandu-ne ca beneficiati de volumul maxim necesar.

  Transporturi rutiere in containere

  Romexped organizeaza transportul marfurilor in containere ca parte integranta din transportul combinat sau multimodal, atat pentru marfuri sosite prin portul Constanta la import (transport auto din Constanta) cat si pentru marfuri de export din port. Romexped poate organiza si transport rutier direct cu containere apartinand incarcatorilor (S.O.C.) si aceasta atat pentru expedieri marfa la export cat si la import. 

  Transportul marfurilor prin containere usureaza procesul logistic de expediere a marfurilor, din moment ce timpul pentru incarcare si descarcare este redus considerabil, comparat cu transferul marfurilor din remorcile cu prelate, unde se pierde mult timp pentru desfacerea lateralelor si apoi transferul fizic al marfurilor in noul spatiu de transport.

  Servicii de grupaj si incarcari partiale

  Daca aveti de efectuat transporturi internationale pentru colete de peste 100 kg (paleti, cutii, baloti etc.), Romexped va pune la dispozitie camioane – de toate tipurile care va pot prelua marfa in regim de grupaj (impreuna cu alte marfuri) pentru Europa cu destinatii din Romania, dar si din Romania cu destinatia diverse state Europene. Prin acest sistem se doreste reducerea costurilor de transport si a consumului de combustibil, costurile pentru astfel de expedieri fiind considerabil reduse. Sistemul de grupaj este ideal pentru cantitati reduse de marfa ce ocupa doar o mica parte din volumul remorcii, permitand altor marfuri sa poata fi incarcate in acelasi compartiment pentru reducerea costurilor de expediere, acestea fiind impartite intre clienti.

  Serviciile de grupaj si incarcari partiale functioneaza atat la exportul din Romania cat si la importul in Romania. Frecventa acestor servicii face ca transportul acestor colete mici (uneori si sub 100 kg) sa fie avantajos atat datorita tarifului de transport, cat si posibilitatilor mai mari de ridicare a marfii. In functie de destinatia marfurilor, acestea vor fi incarcate in ordinea inversa descarcarii (astfel incat ultima marfa incarcata, aflata la capatul remorcii, sa poata fi prima descarcata la sosirea la destinatie).

  Transporturi rutiere agabaritice

  Romexped va ofera solutii si tarife de transport agabaritic pentru marfuri cu gabarit depasit. Pentru astfel de  marfuri ce depasesc greutatea, si/sau una din dimensiunile (lungime, latime, inaltime) normale autorizate pentru trafic, Romexped poate organiza atat exportul din Romania dar si importul, precizarea cu exactitate a tuturor dimensiunilor si greutatii marfii respective fiind o necesitate.

  Romexped ofera servicii de transport rutier pentru marfuri cu gabarit depasit, in limita admisa de infrastructura drumurilor eurpene astfel incat sa nu impuna folosirea unor trailere speciale si ale unor rute ocolitoare. Mai multe informatii puteti obtine solicitand o oferta de pret pentru serviciile de care aveti nevoie.

  Tipuri de remorci si volum disponibil:

  – Remorca cu prelata: 20 – 22 tone util, lungimea semiremorcii de 13,60 m, latimea de 2,45 m, inaltime la prelata de 2,60 – 2,70 m si un volum mediu de aproximativ 86 – 89 metri cubi

  – Remorca de tip Mega: marfuri voluminoase, inaltime la prelata de 3 metri, asigurand un volum de 95 – 100 metri cubi la o greutate de 20 – 22 tone util

  – Remorca de tip Jumbo: cu “gat de lebata”, mai joasa in partea centrala si mai ridicata la capete, asigurand un volum de 95 metri cubi la o greutate de 21 – 22 tone util

  – Remorca frigorifica: pentru transport frigorific cu congelare sau refrigerare, la o greutate de 20 – 21 tone util

  – Trailere agabaritice: marfurile depasesc dimensiunile unei remorci Mega de 13,6 m x 2,45 m x 3 m sau greutatea maxima admisa pe osii

  Pentru a putea primi o oferta de pret pentru serviciile de transport rutier, ne puteti contacta oricand.

  AM MARFA DE TRANSPORTAT