PROMTI. RAPIZI. COMPETITIVI

EXISTA UN DRUM CARE INTOTDEAUNA VA FI CEL MAI RAPID

Romexped Group este o societate cu capital privat ce efectueaza transporturi internationale de marfuri pentru import/export si tranzit, in trafic rutier feroviar, aerian, fluvial si maritim.

AM MARFA DE TRANSPORTAT

  Transport naval

  Dezvoltarea industriilor si progresul economiei din intreaga lume au facut posibil accesul la destinatii din intreaga lume, astfel incat transportul bunurilor s-a dezvoltat foarte mult in ultimii zeci de ani. Cresterea acestui nivel a crescut cererea si nevoia de transport rapid al cantitatilor ridicate de marfuri, pentru a putea asigura dezvoltarea economiei, industriei si agriculturii din diferite zone ale lumii.

  Desi transportul rutier este cel mai preferat serviciu de expeditii, lantul logistic nu poate fi complet fara serviciile de transport fluvial si maritim. Pentru a ne putea asigura ca acoperim destinatiile din intreaga lume, oferim servicii de transport naval la tarife atractive, prin diversitatea si flexibilitatea operatiunilor. Astfel, din porturi precum cel din Constanta sau din Giurgiu putem oferi servicii de transport fluvial conventional sau containerizat, ca parte integranta din transportul multimodal. Romexped ofera servicii de transport maritim pentru containere de grupaj, transport naval in containere complete, beneficiind de toate tipurile de container in functie de solicitarile clientilor. 

  Transportul naval se bazeaza pe trei elemente cheie: marfurile, navele si porturile. Marfurile sunt pregatite in volum si valori ridicate, avand nevoie de nave adaptate nevoilor transportului, acestea reprezentand mijlocul de transport cu un nivel tehnic ridicat. De asemenea, porturile sunt nodurile de transbordare si operare pentru astfel de servicii. Romexped este un furnizor de incredere pentru circulatia marfurilor din punct de vedere cantitativ si operativ, oferind solutii la costuri relative mici, cu un caracter complex al schimburilor comerciale si cu un numar de participanti la aceste procese logistice in continua crestere.

  Operatiuni portuare

  Romexped utilizeaza serviciile principalilor operatorilor portuari: UMEX Container Terminal, SOCEP Container Terminal si Constanta South Container Terminal. Colaborarea cu acesti parteneri se bazeaza pe urmatoarele operatii, sunt urmarite de personal calificat:

  – descarcarea containerelor de pe nava la terminal;

  – incarcarea containerelor din terminal pe nava maritima;

  – acte necesare pentru operare portuara;

  – depozitare containere;

  – incarcare/descarcare (manipulare) container din terminal pe camion sau vagon cale ferata;

  – incarcare/descarcare (manipulare) container de pe camion sau vagon cale ferata in terminal.

  Transport maritim containerizat

  Romexped poate crea din portul Constanta conexiuni cu toate destinatiile lumii, prin principalele porturi existente. Marfa poate fi transportata in containere complete sau in grupaj, catre orice port din lume, avand certitudinea ca marfa dumneavoastra ajunge in cele mai sigure conditii la destinatie.