PROMPTI. RAPIZI. COMPETITIVI

EXISTA UN DRUM CARE INTOTDEAUNA VA FI CEL MAI RAPID

Transportul feroviar

Aveti un transport pregatit de livrare, dar nu reusiti sa contractati cateva zeci de camioane pentru a putea livra bunurile in cateva zile? Solutia consta in alegerea serviciilor feroviare, din moment ce distantele foarte lungi pot fi parcurse printr-un singur proiect logistic. Astfel, puteti livra echivalentul a zeci de camioane in doar cateva zile, reusind de asemenea sa va incadrati si in buget datorita costurilor reduse. Mai mult, operatorii feroviari isi imbunatatesc flota si infrastructura prin tehnologii avansate si investitii ridicate, din moment ce cererea este din ce in ce mai mare, o data cu dezvoltarea economiei mondiale. Astfel, se poate remarca o imbunatatire a structurii feroviare prin aparitia a noi linii ferate sau reconditionarea arterelor vechi, comparativ cu infrastructura din trecut. La nivel mondial, investitiile se ridica la nivel de milioane de euro pentru asigurarea unei eficiente si siguranta in transporturile feroviare. 

Transportul feroviar a reprezentat o mare dezvoltare a industriei si economiei, oferind posibilitatea transportului marfurilor in cantitati colosale comparativ cu transportul aerian sau rutier. Romexped ofera servicii de transport feroviar prin containere, avand legatura directa cu portul Constanta pentru import si export. De asemenea, serviciile de transport feroviar oferit de Romexped sunt parte integranta a transportului combinat sau multimodal, oferind posibilitatea de transport direct prin containerele incarcatorilor (S.O.C.) pentru import si export. Acest mijloc de transport reprezinta un avantaj al lantului logistic, asigurand transportul marfurilor de tonaj ridicat in conditii de transport sigure. 

Avantajele transportului feroviar

Transportul feroviar poate sa acopere cerintele Dumneavoastra, oferind o mare varietate de avantaje. Printre acestea putem enumera:

– Solutii personalizate in functie de cerere

– Acces la diferite echipamente si parteneri

– Impact redus asupra mediului inconjurator prin reducerea amprentei de carbon 

– Asigurarea unei capacitati de transport de mare tonaj (echivalentul a 50-70 camioane intr-un singur transport)

– Respectarea termenilor de livrare

– Costuri reduse

– Simplificarea expeditiilor 

Romexped pentru transport feroviar

Serviciile de transport national si international oferite de Romexped sunt complexe si pot fi adaptate cerintelor Dumneavoastra. Oferim posibilitatea de a transporta cantitati mari de marfuri prin intermediul infrastructurii feroviare, insa venim in asistenta Dumneavoastra si cu servicii de incarcare si descarcare cu transport rutier pana la destinatia aleasa. Astfel, prin solutiile door-to-door vrem sa acoperim transbordarile din vagoane in camioane si preluarea transportului prin camioane de la adresa de incarcare. 

Transportul se va face prin depozite acoperite sau platforma, in functie de necesitatile logistice. Formalitatile vamale fac parte din pachetul de servicii oferite de Romexped, atat pentru marfurile de tranzit cat si pentru marfurile de import sau export. Mai mult, puteti urmari expeditia prin serviciile noastre de monitorizare in timp real al transporturilor.