Transporturi rutiere de marfa

Prin reteaua sa, Romexped ofera solutii de transporturi rutiere de marfa cu camioane cu prelata de capacitate 20 tone pe diferite trasee rutiere, atat la export cat si la import.
Daca aveti nevoie urgenta de  un transport pentru marfa Dvs., Romexped va poate oferi imediat camioane disponibile la locul indicat de Dvs. in Romania sau in punctele de incarcare aflate pe diferite trasee rutiere din Europa.

Romexped va poate oferi camioane cu capacitate de peste 20 tone iar cazul in care marfa pentru transport este mai grea sau mai voluminoasa, punem la dispozitie camioane tip “jumbo” sau "mega".
Daca aveti de efectuat transporturi internationale de marfa,  contactati-ne. Echipa Romexped va analiza cu profesionalism orice solicitare de colaborare oferind solutii si preturi competitive. Pentru transporturi din Europa catre Romania, va oferim camioane ce se afla in permanenta pe diferite trasee rutiere fiind gata in orice moment sa preia marfa dumneavoastra.

ROMEXPED GROUP pune la dispozitie cu maxima promptitudine camioane complet echipate pentru trafic international de marfa in sistem “door-to-door” (din poarta in poarta) in regim de import, export si tranzit in relatie cu majoritatea tarilor europene.

Camioane, incarcare completa

Prin reteaua sa, Romexped ofera solutii de transport rutier de marfa cu camioane cu prelata de capacitate 20 tone pe diferite trasee rutiere, atat la export cat si la import. Daca aveti nevoie urgenta de un transport pentru marfa Dvs.

Transporturi rutiere in mod containerizat

Romexped organizeaza transport auto cu containere ca parte integranta din transportul combinat sau multimodal atat pentru marfuri sosite prin portul Constanta la import (transport auto din Constanta) cat si pentru marfuri de expediat prin portul Constanta la export. Romexped poate organiza si transport rutier direct cu containere apartinand incarcatorilor (S.O.C.) si aceasta atat pentru expedieri marfa la export cat si la import.

Servicii de grupaj si incarcari partiale

Daca aveti de efectuat transporturi internationale pentru colete de peste 100 kg (paleti, cutii, baloti etc.), Romexped va pune la dispozitie camioane – de toate tipurile care va pot prelua marfa in regim de grupaj (impreuna cu alte marfuri) pentru Europa cu destinatii din Romania dar si din Romania cu destinatia diverse state Europene.
Serviciile de grupaj si incarcari partiale functioneaza atat la exportul din Romania cat si la importul in Romania. Frecventa acestor servicii face ca transportul acestor colete mici (uneori si sub 100 kg) sa fie avantajos atat datorita tarifului de transport, cat si posibilitatilor mai mari de ridicare a marfii.

Transporturi rutiere agabaritice

Romexped va ofera solutii si tarife de transport agabaritic pentru marfuri cu gabarit depasit. Pentru astfel de  marfuri ce depasesc greutatea, si/sau una din dimensiunile (lungime, latime, inaltime) normale autorizate pentru trafic, Romexped poate organiza atat la exportul din Romania dar si la import, precizarea cu exactitate a tuturor dimensiunilor si greutatii marfii respective fiind o necesitate.
Romexped ofera servicii de transport rutier pentru marfuri cu gabarit depasit, in limita admisa de infrastructura drumurilor eurpene astfel incat sa nu impuna folosirea unor trailere speciale si ale unor rute ocolitoare.