Transporturi Internationale de Marfa

Romexped Group este o societate cu capital privat ce efectueaza transporturi internationale de marfuri pentru import/export si tranzit, in trafic rutier (inclusiv transporturi internationale rutiere pe diferite trasee europene cu camioane complet echipate) feroviar, aerian, fluvial, maritim, grupaj, conventional, containerizat si agabaritic.

Implementarea unor inalte standarde de management in defasurarea activitatii noastre de transport, a avut drept rezultat afirmarea noastra printre celelalte companii de transporturi internationale drept o societate profesionista, cu un portofoliu de clienti bine definit, stabil si aflat in continua expansiune.

Romexped Group urmareste in permanenta sa raspunda cu promptitudine si profesionalism solicitarilor venite de pe piata de transporturi si expeditii internationale, marfuri partiale sau incarcaturi complete, pentru toate tipurile de camioane, la ora actuala aflandu-ne printre cele mai active case de expeditii din tara.

Romexped utilizeaza numai mijloacele de transport asigurate si, in plus, transporturile sunt guvernate de conventia internationala CMR. De asemenea, unele transporturi sunt guvernate de conventia internationala TIR ce prevede masuri de asigurare suplimentara cu privire la marfa incarcata.